Making the world beautiful

Because beauty is a pleasure

FORNØJELSEN

AF BAMSER

Vi vil gøre op med, at man skal lide for skønheden. Derfor er vores vitamin gummies specielt designet med de ideelle næringsstoffer som vedligeholder din hud, dit hår og dine negle. De er lavet på frugtfiber med smag fra naturlig frugt, som gør dem bløde og lækre at tygge.

Vores produktfilosofi er at levere kvalitetsprodukter, og derfor opdaterer vi løbende vores produkter, så de til enhver tid bygger på den nyeste forskning.

Vi laver HAIR, SKIN, NAIL og TAN vitamin gummies, som frembringer din naturlige skønhed, fordi skønhed kommer indefra.

FORNØJELSEN

AF NATURLIGHED

Vi tror på, at man opnår den bedste skønhed gennem naturlig sundhed. Derfor er alle vores vitamin gummies fremstillet på naturlige ingredienser og indeholder derfor hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler eller sødemidler.

De indeholder i stedet naturlige farvestoffer og smagsstoffer fra frugt samt rørsukker (1,3 g pr. dagsdosis) og glukosesirup fra glutenfri hvede og GMO-fri majs.

FORNØJELSEN

AF DYREVELFÆRD

Vi holder af dyr, og derfor vil vi også meget hellere se dem strejfe rundt i naturen med deres søde unger end at bruge dem i vores produkter. Derfor er alle tyggevitaminerne i Beauty Bear serien fremstillet på pektin (frugtfiber) istedet for gelatine og indeholder udelukkende veganske ingredienser.

Vi mener, at alle dyr skal have et værdigt liv, og derfor er Beauty Bear selvfølgelig heller ikke testet på dyr. Så alle dyrevenner, vegetarer og veganere kan trygt nyde vores gummies.

FORNØJELSEN

AF MANGE ÅRS ERFARING

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for produktion og salg af kosttilskud. I dag ledes dansk farmaceutisk industri (dfi) af 2. generation i samarbejde med 3. generation. dfi blev grundlagt tilbage i 1977 af farmaceut Jørgen Pedersen (1929-2016) og hans hustru farmakonom Ane-Lise Pedersen (1935-2017).

I dag drives dfi af datteren Gitte Pedersen og hendes mand Marco Capobianco, som overtog ledelsen efter Gittes forældre for godt 16 år siden. Både Patrick og Isabella Capbianco, som er 3. generation i familien, samt svigerdatteren Cecilie Ranthe Lyndrup er nu også ansat i dfi og deltager i den daglige drift.

Har du lyst til at læse om vores andre produktserier, kan du gøre det på www.dkpharma.dk.

Pin It on Pinterest