Kontakt os

FORNØJELSEN

AF HURTIGT SVAR

Vi sidder altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os. Du er mere end velkommen til at ring eller skriv, hvis du har brug for hjælp, hvad enten det drejer sig om produkter, webshopen eller noget helt tredje.

Har du spørgsmål til produkternes indhold, kan du let se alle ingredienserne i de forskellige produkter “indhold og ingredienser” under hvert produkt. Du kan læse om produkterne her: HAIR Vitamins, SKIN Vitamins, NAIL Vitamins og TAN Vitamins.

FORNØJELSEN

AF GOD KONTAKT

Vi stræber hele tiden efter at forbedre og fornye os, og derfor vil vi meget gerne høre din mening. Hvis du har feedback og ideer til forbedringer, eller hvis du skulle have en klage, så kontakt os endelig enten via telefon, mail, Facebook eller Instagram.

Du skal også være meget velkommen til at skrive en anmeldelse og give os en bedømmelse på Facebook.

Synes du, der mangler information på vores hjemmeside, så fortæl os det gerne, så vi kan forbedre os. Vi ønsker, at give den bedste service, og have en god dialog med alle, som er interesserede i vores produkter. Derfor værdsætter vi al den feedback, vi kan få.

FORNØJELSEN

AF AT BLIVE FORHANDLER

Er du interesseret i at forhandle vores Beauty Bears, så skriv eller ring endelig til os. Vi vil meget gerne tage en snak om dine muligheder for at forhandle Beauty Bear. Uanset om du har en lille beauty salon eller flere butikker, hører vi altid gerne fra dig.

Send gerne en mail til Maibritt på mwh@dkpharma.dk med følgende oplysninger:

  • – Butik: navn, adresse og CVR
  • – Kontaktperson: navn, tlf. og mail
  • – Ordre: min. 12 produkter, du ønsker at bestille, fx. 4 af hver variant. 

Beauty Bear
dansk farmaceutisk industri a-s
Dam Enge 4, 3660 Stenløse Danmark

CVR: 10224675

Mail: hello@beautybear.dk
Telefon: +45 44 86 05 50

Ring til os

Mandag-torsdag: 09:00 – 14.30
Fredag: 09:00 – 14:00

Skriv til os

Venligst accepter opbevaring og håndtering af data.

4 + 11 =

Pin It on Pinterest